This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM
Image11

O Nama

Poslednjih nekoliko decenija na tržištu se javljaju najrazličitiji proizvodi za kojima je potražnja izuzetno velika. S obzirom na to, velike kompanije su prinuđene da u svom proizvodnom procesu primene tzv. masovnu proizvodnju, koja podrazumeva stvaranje proizvoda u ogromnim količinama, popularno rečeno, u serijama.

Iako su potrebe potrošača zadovoljene na taj način, ipak, ovakav vid proizvodnje neretko dovodi i do stvaranja klišetiranosti, šablonizacije proizvodnje, tj. proizvoda koji su gotovo isti, bez neke posebne originalnosti i jedinstvenosti.

Kako bi se ta masovnost i uniformnost, tj. istovetnost svih proizvoda, konkretno, proizvoda od nameštaja, smanjila i izbegla, ,,Klaster enterijeri’’ iz Niša predstavljaju sinonim za inovativnost, kreativnost i originalnost.

Dokaz toga jesu komadni nameštaji koji mnoge kuće, stanove i ostale prostore čine posebno elegantnim. Prednost ovakvog tipa nameštaja u odnosu na tipski nameštaj jeste što se on pravi po merama, ukusu, željama kupaca, čime je obezbeđena visoka fleksibilnost izrade, jer se svaki kutak vašeg prostora može iskoristiti i upotpuniti na pravi način, ćime ćete dobiti savršeno dizajniran enterijer.

Ono što čini sastavni deo naše istorije jesu godine iskustva koje se nalaze iza nas i velika profesionalnost koja krasi naš tim.

Naš asortiman je vrlo bogat. Pored svih komada nameštaja koji sačinjavaju kuhinju, dnevnu i spavaću sobu, u ponudi su i mnogi drugi delovi nameštaja koji dečje sobe, hodnike, kupatila obogaćuju i čine boravak u njima vrlo prijatnim.

Sve što možete zamisliti od nameštaja, bilo da se odnosi na vaš dom ili, pak, na vaš poslovni prostor ili neki drugi enterijer, može biti delo naših ruku.

Mi se nalazimo u Nišu, izrađujemo proizvode od medijapana, pločastih materijala, univera i drveta, a rok za izradu nameštaja je između 10 i 20 dana.

Takođe, pored ovih vrsta materijala koji učestvuju u izradi naših artikala, važno je da napomenemo da sastavni deo naših proizvoda čine i produkti svetski poznatih proizvođača okova.

Zbog svega toga, ukoliko još uvek razmišljate šta bi bilo najpogodnije za vaš prostor, možete nas kontaktirati i mi ćemo vam pomoći da pronađete zadovoljavajuće rešenje. Imajte na umu da su troškovi transporta i montaže naših proizvoda u potpunosti besplatni.

Pored toga, potpuno je besplatan i naš izlazak na teren, donošenje dekornih uzoraka, uzimanje potrebnih dimenzija, izrada 3D modela nameštaja, a na raspolaganju vam je i odloženo plaćanje čekovima građana.

Naš cilj je da svaki korisnik naših proizvoda bude u potpunosti zadovoljan, jer je to prava reklama za nas. Bez obzira na serijski ukus koji je trenutno zastupljen na tržištu, ipak smo se u našoj praksi susreli sa mnogima koji žele da svoj dom opreme unikatnim, originalnim i jedinstvenim nameštajem, koji je napravljen po ličnom ukusu, meri.

Vrlo je važno imati na umu činjenicu da je dobra projektovanost nameštaja u prostoru jedna od ključnih važnosti, jer, tu provodite najviše vremena, stoga bi svaka sitnica trebalo da bude pažljivo isplanirana. Zbog svega toga, mi smo oformili profesionalan tim, koji će vam pomoći da se opredelite za najbolje moguće rešenje.

Nastojali smo da napravimo jednu sintezu koju sačinjavaju različite vrste materijala, kvaliteta i najpovoljnijih cena.

Na sajtu ,,Klaster enterijera’’ iz Niša u svakom trenutku možete pogledate naše dosadašnje realizovane projekte.

Na vama je samo da zamislite šta želite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!